Συμμετοχή στη Zootechnia 2009

Συμμετοχή στη Zootechnia 2009

Συμμετοχή στη Zootechnia 2009

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στην έκθεση Zootechnia 2009 η VIOZOIS S.A. που για έκτη συνεχόμενη φορά συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στα Βαλκάνια.

Στο μοναδικού σχεδιασμού περίπτερο, τα στελέχη της εταιρίας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους υπάρχοντες πελάτες της, που ξεκίνησαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και των Βαλκανίων για να δουν από κοντά τους ανθρώπους της εταιρίας που αποτελεί πολύτιμο σύμβουλο στην ανάπτυξη και την βελτίωση των δικών τους επιχειρήσεων.

Επιπλέον,μια σειρά από νέους επιχειρηματίες επισκέφτηκαν το περίπτερο της εταιρίας για να διερευνήσουν την δυνατότητα συνεργασίας και την οικοδόμηση αμοιβαία επικερδών σχέσεων με την εταιρία.

Το περίπτερο της εταιρίας ήταν συνεχώς γεμάτο με επισκέπτες που αναγνωρίζουν στην VIOZOIS S.A. ένα ισχυρό συνεργάτη που τους στηρίζει και βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα του για να βρίσκεται συνεχώς ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, στην κορυφή της τεχνολογίας των ζωοτροφών, είτε για ζώα παραγωγής είτε για κατοικίδια.

Ταυτόχρονα, στο περίπτερο της εταιρίας διοργανώθηκε ένας σημαντικός διαγωνισμός στον οποίο οι επισκέπτες μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή, με έπαθλο ένα scooter 50 κ.εκ. το οποίο ένας τυχερός νικητής έκανε δικό του.Επικοινωνήστε μαζί μας

Click to listen highlighted text!