Περιβάλλον
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Περιβάλλον
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο σεβασμός στο περιβάλλον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας. Διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο σε περιβαλλοντικά θέματα ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρία έχει εντάξει επιτυχώς, στο καθημερινό της επιχειρείν, οδηγίες λειτουργίας άμεσα συνδεδεμένες με το περιβάλλον και την υφιστάμενη κλιματική αλλαγή.

Φροντίζουμε να διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις καλής συνεργασίας με προμηθευτές αρίστης ποιότητας πρώτων υλών, αποκλείοντας αυστηρά τις γενετικά μεταλλαγμένες, οι οποίες παράγονται με φιλικές προς το περιβάλλον διεργασίες.

Έχοντας έντονη οικολογική συνείδηση, εφαρμόζουμε ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων στην προσπάθεια μας να τα ελαχιστοποιήσουμε. Εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε και τα απόβλητα της παραγωγικής διαδικασίας είναι βιοδιασπώμενα, σε ποσοστό 100%.

Επιδεικνύουμε περιβαλλοντική ευθύνη επενδύοντας σε εξοπλισμό που καταναλώνει το μικρότερο δυνατό ποσό ενέργειας, αξιοποιώντας μάλιστα ανακυκλώσιμες καύσιμες ύλες όπως είναι τα βιοκαύσιμα, τα οποία αυτή τη στιγμή αποτελούν το 100% της καύσιμης ύλης που χρησιμοποιεί η εταιρία.

Τέλος, στηρίζουμε δράσεις ανάπλασης και προστασίας του περιβάλλοντος σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, λειτουργώντας ανταποδοτικά και στοχεύοντας τεκμηριωμένα να μηδενίζουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα.

Είμαστε σε όλη την Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Click to listen highlighted text!