Κοινωνική Ευθύνη
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
ΕΥΘΥΝΗ
Κοινωνική Ευθύνη
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
ΕΥΘΥΝΗ

Στη VIOZOIS αντιλαμβανόμαστε τη σημαντικότητα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με χαρά αναλαμβάνουμε την ηθική μας υποχρέωση να είμαστε αρωγοί σε δομές και δράσεις που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και παράγουν πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα.

Αναπτυσσόμαστε σε αρμονία και σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία. Φροντίζουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας μας, στο εκάστοτε οικονομικό έτος, να προσφέρουμε μέρος των εταιρικών κερδών στο κοινωνικό σύνολο. Λαμβάνουμε ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να μην επηρεάζονται οι υπάρχουσες υποδομές, τα δίκτυα, οι επικοινωνίες, η πολιτιστική κληρονομιά αλλά και ο μελλοντικός σχεδιασμός ανάπτυξης της περιοχής. Υποστηρίζουμε την τοπική οικονομία με την ενίσχυση της απασχόλησης, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας για το εργατικό και επιστημονικό δυναμικό της περιοχής, δίνοντας ώθηση σε πολλούς κλάδους δραστηριοτήτων.

Ενίσχυση δράσεων που αφορούν τα αδέσποτα ζώα

Η ύπαρξη αδέσποτων ζώων σε όλη την Ελλάδα αποτελεί μια δύσκολη πραγματικότητα. Η VIOZOIS συνεργάζεται με συλλόγους προστασίας αδέσποτων ζώων, Δημοτικά κυνοκομεία αλλά και ιδιωτικές πρωτοβουλίες, σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας δωρεάν τροφή για τα ζώα και στηρίζοντας έμπρακτα την δράση τους.

Εορταστικές προσφορά σε ιδρύματα

Η κοινωνική αλληλεγγύη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας. Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα προσφέρουμε ένα σημαντικό οικονομικό ποσό σε κοινωφελή ιδρύματα, προσπαθώντας να υποστηρίξουμε το έργο τους και να συνδράμουμε στη κάλυψη καθημερινών αναγκών των ανθρώπων που φιλοξενούν.

Ενίσχυση συλλόγων, αθλητικών και πολιτιστικές δραστηριότητες

Η στήριξη της παιδείας καθώς και της πολιτισμικής – αθλητικής ανάπτυξης αποτελεί σημαντική επιδίωξη μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τεκμηριωμένα, ζητώντας βοήθεια για ένα “καλό σκοπό”. Όλα τα αιτήματα θα εξετάζονται με προσοχή και θα λαμβάνουν αιτιολογημένη απάντηση.

Ενίσχυση δράσεων κυνηγετικών συλλόγων

Επιδεικνύουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα προστασίας άγριων ζώων στην χώρα μας και στηρίζουμε την δράση αναγνωρισμένων κυνηγητικών συλλόγων που με τον τρόπο τους συμβάλλουν στην ενίσχυση της πανίδας και τη προστασία της βιοποικιλότητας. Υποστηρίζουμε μέλη, που αποδεδειγμένα αδυνατούν να υποστηρίξουν διατροφικά τους κυνηγετικούς σκύλους τους, στοχεύοντας στην εξάλειψη του φαινομένου εγκατάλειψης αυτών.

Είμαστε σε όλη την Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Click to listen highlighted text!