στοιχεία παραγωγής
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
Στοιχεία παραγωγής
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Έχοντας ως βάσεις της εταιρικής της φιλοσοφίας την προσήλωση στην ποιότητα και τη διαρκή ενσωμάτωση της καινοτομίας, μέσα από συντονισμένες δράσεις επέκτασης και ανανέωσης του μηχανολογικού και τεχνολογικού της εξοπλισμού, η εταιρεία έχει καταφέρει να πολλαπλασιάσει την παραγωγή της, βελτιστοποιώντας την ποιότητα των προϊόντων της, μειώνοντας παράλληλα το ενεργειακό μας αποτύπωμα.

Έχουμε ολοκληρώσει μια σημαντική αναβάθμιση της παραγωγικής μας ικανότητας σε τροφές ζώων συντροφιάς, επενδύοντας σε κορυφαίο τεχνολογικά εξοπλισμό από τις παγκοσμίου φήμης και ηγέτιδες στον χώρο εταιρείες Wenger, Buhler, Ever Extruder, Tietjen και Geelen.

Με την ενσωμάτωσή του στις γραμμές παραγωγής, η εταιρεία έχει καταφέρει να βελτιώσει εντυπωσιακά τον έλεγχο όλων των σταδίων της παραγωγικής διαδικασίας, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας. Την παρούσα χρονική στιγμή, η εταιρεία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει 2 Extruders, κάτι που της δίνει τη δυνατότητα να διπλασιάσει ουσιαστικά την παραγωγική της ικανότητα, επιτυγχάνοντας πλήρη κάλυψη της σταθερά αυξανόμενης ζήτησης, καθιστώντας την έναν απόλυτα αξιόπιστο συνεργάτη.

Διαθέτουμε εσωτερική υποδομή χημείου, τελευταίας τεχνολογίας, που εξασφαλίζει την πραγματοποίηση των απαραίτητων χημικών αναλύσεων, άμεσα και με υψηλή πιστότητα. Ως αναπόσπαστη διαδικασία κατά τη διάρκεια της παραγωγής, πραγματοποιείται καθημερινός αυτοέλεγχος των παραγομένων προϊόντων αλλά και των πρώτων υλών.

Επενδύουμε τέλος στην έρευνα, ανάπτυξη και ενσωμάτωση νέων και σημαντικών τεχνολογικών καινοτομιών της επερχόμενης 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, όπως Internet of Things, Augmented Reality και Blockchain στη γραμμή παραγωγής της, συμμετέχοντας σε Ευρωπαϊκά ερευνητικά χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Είμαστε σε όλη την Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Click to listen highlighted text!