Εταιρεία

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εταιρεία

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η VIOZOIS, με έδρα τα Ιωάννινα, είναι μια κορυφαία Ελληνική εταιρεία στον τομέα της παραγωγής ζωοτροφών, τόσο για ζώα παραγωγής όσο και ζώα συντροφιάς, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες για πιο εξειδικευμένες προς τον οργανισμό των ζώων τροφές.

Το όραμα μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξίας, αποτελώντας έναν σημαντικό και αξιόπιστο κρίκο της διατροφικής αλυσίδας, είτε αυτή πρόκειται για ζώα παραγωγής και κατ’ επέκταση του ανθρώπου, είτε των ζώων συντροφιάς που ολοκληρώνουν με τη παρουσία τους την ανθρώπινη ύπαρξη.

Η προσήλωση μας σε θέματα ποιότητας και πιστοποιήσεις κατά ISO:22.000:2005, αναδεικνύει την γενικότερη φιλοσοφία της για εφαρμογή καινοτόμων ιδεών και πρακτικές εναρμονισμένες με την ποιότητα.

Χρησιμοποιώντας την πλέον σύγχρονη διαδικασία παραγωγής, είμαστε πρωτοπόροι σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τα προϊόντα μας έχουν αποκτήσει ισχυρό έρεισμα στην καταναλωτική συνείδηση, ως προϊόντα υψηλής ποιότητας, που παρασκευάζονται από μια δυναμική και αξιόπιστη Ελληνική εταιρεία.

Σας καλωσορίζουμε στον ανανεωμένο εταιρικό διαδικτυακό μας τόπο. Πλοηγηθείτε και αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερες πληροφορίες για εμάς και τα προϊόντα που παράγουμε.

Εάν επιθυμείτε να λάβετε επιπλέον ή εξειδικευμένη πληροφόρηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάθε στιγμή. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Είμαστε σε όλη την Ελλάδα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μέγεθος Γραμματοσειράς
Αντίθεση
Click to listen highlighted text!