Ζωοτροφές Ελλάδα Αθήνα Θεσσαλονίκη Ιωάννινα
FACILITIES
Ζωοτροφές Ελλάδα Αθήνα Θεσσαλονίκη Ιωάννινα
FACILITIES

The compaany αθέτει εγκαταστάσεις σε τρεις πόλεις τις Ελλάδας, μέσω των οποίων καλύπτει την παραγωγή αλλά και τη διάθεση των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιωάννινα

Ioannina

Στην κεντρική δομή στα Ιωάννινα στεγάζονται τα γραφεία διοικήσεως και το υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής των ζωοτροφών, το οποίο έχει την δυνατότητα να καλύψει σε απόλυτα ικανοποιητικό βαθμό τις απαιτήσεις παραγωγής και να φτάσει ημερησίως το ποσό των 120 τόνων. Ταυτόχρονα, τα σύγχρονα μηχανήματα της VIOZOIS S.A. καλύπτουν οποιαδήποτε απαίτηση σε ποικιλότητα ζωοτροφών με την δυνατότητα παραγωγής πλήρως παραμετροποιημένου μίγματος θρεπτικών στοιχείων. Η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων είναι σταθερή και ποιοτικά ελεγχόμενη με μεθόδους πιστοποιημένες με διεθνή στάνταρ ποιότητας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας στα Ιωάννινα στην ακόλουθη διεύθυνση:

VIOZOIS S.A. 7ο χλμ. Ιωαννίνων-Αθηνών

Τηλ. 26510-91605 / 91140

Fax: 26510-92533

Αθήνα

Athina

Το υποκατάστημα Αθηνών στεγάζει ελεγχόμενους ιδιόκτητους χώρους απόλυτης υγιεινής και εξυπηρετούν τον κλάδο της εμπορίας των πρώτων υλών και των ζωοτροφών. Οι εγκαταστάσεις εξυπηρετούν την αγορά της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα στην ακόλουθη διεύθυνση:

VIOZOIS S.A. 4ο χλμ. Γαλάζιας Ακτής Καλύβια Αττικής

Τηλ. 22990-46034

Fax: 22990-46035

Θεσσαλονίκη

thessaloniki

Το υποκατάστημα Θεσσαλονίκης στεγάζεται σε ελεγχόμενους ιδιόκτητους χώρους απόλυτης υγιεινής πουεξυπηρετούν τον κλάδο της εμπορίας πρώτων υλών και ζωοτροφών. Οι εγκαταστάσεις εξυπηρετούν την αγορά της Βόρειας Ελλάδας και τις εξαγωγές της εταιρίας στις αγορές των Βαλκανίων.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στην Θεσσαλονίκη στην ακόλουθη διεύθυνση:

VIOZOIS S.A. 2ο χλμ. Συμμαχικής Οδού (προς Ωραιόκαστρο) – Ιωνία

Τηλ. 2310-784702

Fax: 2310-784041

Είμαστε σε όλη την Ελλάδα

Contact us

Μέγεθος Γραμματοσειράς
Αντίθεση
Click to listen highlighted text!