GreekEnglish (United Kingdom)
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Προϊόντα

Ο μεγαλύτερος και πιο σημαντικός παράγοντας που οδηγεί την VIOZOIS S.A. στην επιτυχημένη πορεία που ακολουθεί είναι τα προϊόντα της.
Στηριζόμενη στην επιστημονική γνώση, την εμπειρία τριάντα και πλέον χρόνων στη διατροφή των ζώων, την ποιότητα των πρώτων υλών και την σύγχρονη τεχνολογική υποδομή, μπορεί και προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα που εγγυούνται την πλήρη σωματική ανάπτυξη και την βέλτιστη απόδοση των ζώων.

Η γκάμα των προϊόντων της ΒΙΟΖΩΗΣ Α.Ε. καλύπτει το σύνολο των συσκευασμένων ζωοτροφών που χρησιμοποιούνται για την διατροφή των ζώων και περιέχει όλα τα θρεπτικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη τους.
Παράλληλα δραστηριοποιείται στην εμπορία πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή διατροφικών συμπληρωμάτων.

Πρέπει να τονισθεί και να καταστεί ιδιαίτερα σαφές ότι η ΒΙΟΖΩΗΣ Α.Ε. ουδέποτε χρησιμοποίησε ή εμπορεύτηκε πρώτες ύλες που έχουν ως βάση τους ζωικά κατάλοιπα.

Η ισχυρή παραγωγική ικανότητα και ο σύγχρονος εξοπλισμός δίνει στην VIOZOIS S.A. τη δυνατότητα να παράγει μια υπερπλήρη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των παραγωγών. Τα προϊόντα VIOZOIS S.A. καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες κάθε επαγγελματία σε:

 • Ισορροπιστές
 • Πρωτεϊνικά Συμπληρώματα
 • Φυράματα
 • Κτηνοτροφικά Γάλατα
 • Συμπληρώματα Βιταμινών & Ιχνοστοιχείων
 • Τροφές για Γάτες
 • Τροφές για Σκύλους

 

 • Πτηνοτροφία - Κρεατοπαραγωγή   ( 1 Άρθρο )

  Προϊόντα για ζώα κρεατοπαραγωγής.

 • Πτηνοτροφία - Οωτοκία   ( 1 Άρθρο )

  Προϊόντα για ζώα οωτοκίας.

 • Μηρυκαστικά   ( 1 Άρθρο )

  Στοιχεία για τα προϊόντα που αφορούν τα μηρυκαστικά ζώα παραγωγής.

 • Στρουθοκάμηλοι   ( 1 Άρθρο )

  Στοιχεία για τα προϊόντα που αφορούν τις στρουθοκαμήλους.

 • Χοιροτροφία   ( 1 Άρθρο )

  Στοιχεία για τα προϊόντα χοιροτροφίας

 • Σκύλοι   ( 11 Άρθρα )

  Ο σκύλος από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα θεωρείται ως ο πιο στενός φίλος του ανθρώπου από το ζωικό βασίλειο. Υπηρετεί πιστά το αφεντικό του όχι μόνο ως μια καλή συντροφιά, αλλά και ως αχώριστος συνεργάτης στις κυνηγητικές του εξορμήσεις στην ύπαιθρο. Αποτελεί φύλακα για τα μικρά παιδία προστατεύοντάς τα με αυτοθυσία, ενώ όταν εκπαιδευτεί κατάλληλα μπορεί να βοηθήσει τυφλούς ανθρώπους να ζουν και να κινούνται ευκολότερα.

  Έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στα πιο έξυπνα και φιλικά προς τον άνθρωπο ζώα, προσπαθούμε στην ΒΙΟΖΩΗΣ Α.Ε. να παρασκευάσουμε για τους σκύλους σας προϊόντα και τροφές που θα τους προσφέρουν τη βέλτιστη σωματική ανάπτυξη και σπιρτάδα.

  Έχοντας ένα επιτελείο επιστημόνων με ειδίκευση στα σκυλιά, αλλά και πολλές δεκαετίες εμπειρίας στην διατροφή τους, έχουμε σχεδιάσει και παράγουμε τροφές σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο και υγιεινό περιβάλλον.

  Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας είναι σε θέση να σας πληροφορήσει για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τόσο τη σωστή διατροφή, την περιποίηση, τις συνήθειες και τους τρόπους εκπαίδευσης του σκύλου σας.

  Παράγωντας τροφές τόσο για συντήρηση του σκύλου σας όσο και για την περίοδο υψηλής ενεργητικότητας καλύπτουμε πλήρως τις διατροφικές του ανάγκες.

 • Γάτες   ( 5 Άρθρα )

  Με ιδιαίτερη αγάπη και φροντίδα, στην VIOZOIS S.A. κατασκευάζουμε μια σειρά από προϊόντα που πιστεύουμε ότι ικανοποιούν τη θέληση των πελατών μας να προσφέρουν στις γάτες τους την αγάπη που τους αρμόζει.

  Μέσα από εκτεταμένη μελέτη τον διατροφικών συνηθειών που έχουν οι γάτες αλλά και με την επιστημονική γνώση που υπάρχει στην VIOZOIS S.A., έχουμε σχεδιάσει και παράγουμε μια σειρά από προϊόντα που καλύπτουν πλήρως τη διατροφή της γάτας.

  Ταυτόχρονα, η εταιρία μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο επιτελείο συνεργατών που είναι σε θέση να σας πληροφορήσουν για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τόσο τη σωστή διατροφή όσο και την περιποίηση που οι γάτες σας χρειάζονται.

  Προσθέτουμε στα προϊόντα μας όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά που διατηρούν τις γάτες σας σε άψογη κατάσταση, δίνοντας τους ομορφιά και υγεία.

 • Αξεσουάρ   ( 5 Άρθρα )

  Η φροντίδα του ζώου σας δεν σχετίζεται μόνο με την διατροφή του, αλλά και με μια σειρά από αντικείμενα που είναι χρήσιμα για την περιποίηση του.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Θα αγοράζατε προϊόντα VIOZOIS αν υπήρχαν στα Super Market;
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

E-SECURITY

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»

psifiakiellada1
ee1espa1

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης