Σκύλοι

dog1_resizeΟ σκύλος από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα θεωρείται ως ο πιο στενός φίλος του ανθρώπου από το ζωικό βασίλειο. Υπηρετεί πιστά το αφεντικό του όχι μόνο ως μια καλή συντροφιά, αλλά και ως αχώριστος συνεργάτης στις κυνηγητικές του εξορμήσεις στην ύπαιθρο. Αποτελεί φύλακα για τα μικρά παιδία προστατεύοντάς τα με αυτοθυσία, ενώ όταν εκπαιδευτεί κατάλληλα μπορεί να βοηθήσει τυφλούς ανθρώπους να ζουν και να κινούνται ευκολότερα.
Έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία στα πιο έξυπνα και φιλικά προς τον άνθρωπο ζώα, προσπαθούμε στην VIOZOIS S.A. να παρασκευάσουμε για τους σκύλους σας προϊόντα και τροφές που θα τους προσφέρουν τη βέλτιστη σωματική ανάπτυξη και σπιρτάδα.
Έχοντας ένα επιτελείο επιστημόνων με ειδίκευση στα σκυλιά, αλλά και πολλές δεκαετίες εμπειρίας στην διατροφή τους, έχουμε σχεδιάσει και παράγουμε τροφές σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο και υγιεινό περιβάλλον.
Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μας είναι σε θέση να σας πληροφορήσει για οποιοδήποτε ζήτημα αφορά τόσο τη σωστή διατροφή, την περιποίηση, τις συνήθειες και τους τρόπους εκπαίδευσης του σκύλου σας.
Παράγωντας τροφές τόσο για συντήρηση του σκύλου σας όσο και για την περίοδο υψηλής ενεργητικότητας καλύπτουμε πλήρως τις διατροφικές του ανάγκες.

 

 

vio mister dog

dog feed

vio dog

vio terpsi

7_t

nutrix

nutridog

vio active

vio vet
vio puppy
tin vio dog

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Θα αγοράζατε προϊόντα VIOZOIS αν υπήρχαν στα Super Market;
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

E-SECURITY

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»

psifiakiellada1
ee1espa1

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης